Salam sejahtera & selamat datang ke blog Panduan & Tips Ubahsuai Rumah! Blog ini adalah sebagai panduan & tips ringkas undang-undang ubahsuai rumah khusus kepada anda yang ingin mengubahsuai rumah di Shah Alam. Blog ini juga boleh dijadikan maklumat umum garispanduan ubahsuai rumah untuk semua pemilik rumah di Malaysia. Blog ini akan sentiasa dikemaskini dengan tips terbaru untuk manfaat anda. Diharap blog kecil ini dapat memberi manfaat kepada semua pemilik rumah sebelum dan selepas mengubahsuai kediaman anda. Selamat mengubahsuai rumah anda!
create your own banner at mybannermaker.com!

HAD UBAHSUAI RUMAH DI SHAH ALAM

HASIL KERJA IMOS

Wednesday, October 17, 2012

6000 Idea Rekabentuk Pelan Lantai Rumah di FloorPlansIdeas


Mencari idea untuk membuat rekabentuk pelan rumah anda? FloorPlansIdeas adalah sebuah laman web baru yang menawarkan ribuan koleksi idea rekabentuk pelan rumah. Laman web ini adalah ilham arkitek Max Gray, seorang arkitek profesional, pereka dan ahli AIA. Beliau menyediakan laman web ini bertujuan untuk menyelesaikan masalah para pengguna dan pereka dengan menawarkan kualiti koleksi pelan rumah yang tinggi pada harga yang rendah dan semuanya disusun dalam satu laman web.


FloorPlansIdeas mengandungi lebih 6,000 pelan lantai dari seluruh dunia. Max Gray telah melancong ke negara-negara yang berbeza dalam tugasnya sebagai arkitek dan dalam perjalanan beliau, dia telah menyaksikan pelbagai idea dan rekabentuk pelan rumah yang sangat menakjubkan dari pelbagai gaya. Beliau melihat banyak laman web lain yang menawarkan jualan pelan lantai, tapi ianya dijual 1 unit dengan harga beratus-ratus dolar. FloorPlansIdeas dicetuskan oleh Max Gray sebagai alternatif untuk anda mendapatkan pelbagai jenis pelan rumah yang berkualiti tinggi dengan harga yang murah.

FloorPlansIdeas mampu dimiliki oleh sesiapa sahaja dan ianya adalah hasil daripada simpanan ribuan pelan lantai rumah yang telah dikumpulkan oleh Max Gray sejak beberapa tahun lalu. Koleksi ini mengandungi lebih 6,000 pelan lantai rumah berkualiti tinggi dengan pelbagai gaya rekabentuk, antaranya pelan rumah dengan gaya Cottage, Victoria, Georgian Faux Chateau, laneway House, Queenslander, Saltbox, Yunani, Gothic, Italianate, Empayar Kedua, Shingle, dan banyak lagi.

Amat mudah untuk membeli 6,000 pelan lantai dari FloorPlansIdeas. Hanya pergi ke laman web http://www.FloorPlansIdeas.us.tf dan klik pada butang pembelian, buat pembayaran dengan kad kredit atau Paypal. Setelah pembelian dibuat, anda boleh muat-turun fail pelan lantai dalam masa yang singkat dan boleh terus melayari 6000 koleksi pelan tersebut. Semua imej pelan rumah adalah dalam format jpg yang boleh dibuka dengan mudah dalam komputer anda.

Para pembeli FloorPlansIdeas juga akan menerima tiga bonus percuma yang sangat berkualiti iaitu ;
- lebih 1,600 pelan reka bentuk dalaman,
- 2500 reka bentuk landskap
- dan lebih 1,000 video resolusi tinggi yang menunjukkan pengguna bagaimana untuk membina sebuah rumah dan bagaimana untuk membuat dekorasi dalaman dan reka bentuk landskap.


Max Gray memberi jaminan bahawa FloorPlansIdeas adalah produk yang terbaik darinya, jadi dia juga menawarkan jaminan wang kembali dalam tempoh 60 hari jika anda tidak berpuashati dengan FloorPlansIdeas.


Untuk info lanjut mengenai FloorPlansIdeas, sila layari www.FloorPlansIdeas.us.tf


DISKAUN & TAWARAN TERHAD!
Beli FloorPlansIdeas sekarang & dapatkan Diskaun $10usd!
FloorPlansIdeas dijual pada harga pengenalan $47usd, tapi dalam tempoh masa yang terhad ini, Max Gray menawarkan diskaun sebanyak $10usd dan anda hanya perlu membayar $37usd sahaja untuk mendapatkan koleksi FloorPlansIdeas. Diskaun ini boleh ditarik balik bila-bila masa sahaja oleh beliau, jadi dapatkan segera sebelum terlambat!

KLIK SINI UNTUK MENDAPATKAN DISKAUN $10 FLOORPLANSIDEAS
 

Mutiara Pengubat Jiwa